ja_mageia

Hotel Husa Llar

Hotel Husa Llar is een van de hotels midden in het "leven" van Valencia. Vele zaken aan het hotel zijn door de jaren heen niet onopgemerkt gebleven. En dat terwijl Hotel Husa Llar is te vinden op de meeste commerciƫle straat van Valencia, omringd door de beste modewinkels en overige shops.

Las Arenas Balneario Resort Las Arenas Balneario Resort Las Arenas Balneario Resort

Over het hotel

Hotel Husa Llar "heeft een totaal van 50 kamers en krijg een classificering van 3 sterren. Echter het hotel zit tegn devier sterren aan. De verbouwing van "Husa Llar", die duurde van eind 2000 tot het voorjaar van 2002 hebben bijgedragen aan de vernieuwing van faciliteiten die ideaal voor de bezoekers. Steeds meer toeristen voelen zich meer aangetrokken tot Valencia en alle attracties en dit hotel ligt er midden in!

De ligging

De "Husa Llar" is gelegen tegenover warenhuis "El Corte Ingles," midden in het stadscentrum.In een straal van 500 meter, zijn karakteristieke gebouwen, zoals de Mercado de Colon (het architectonisch juweeltjeValencia), het Noord-Station, de arena of de Principal Theater en de Jardines del Turia. Rond het hotel "Husa Llar" liggen, bovendien vele restaurants, cafes, bioscopen, etcetera. Een aanrader voor wie van uitgaan houdt!